Ιστορικό

Ο Αθλητικός Όμιλος Θράκης ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 2014. Εγκρίθηκε με την υπ΄αριθμ. 93/2014 διάταξη του Ειρηνοδικείου Αλεξανδρούπολης και τροποποιήθηκε με την υπ΄αριθμ. 42/2017 διάταξη. Είναι μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου με Α.Μ. 6418 του ΣΕΓΑΣ με Α.Μ. 2125 και Αντιπτέρισης με αριθμό έγκρισης 3747/31.08.2017.

Η αντρική ομάδα ποδοσφαίρου δημιουργήθηκε μετά την απορρόφηση της ιστορικής ομάδας του Α.Ο. Αλεξανδρούπολης (ΑΛΕΞ) έχει αναπτυξιακό τμήμα και συμμετέχει στο πρωτάθλημα. Αντίστοιχο αναπτυξιακό τμήμα έχει και η γυναικεία ομάδα ή οποία συμμετέχει στο εθνικό πρωτάθλημα.
Οι αθλητές και αθλήτριες του τμήματος Στίβου και Αντιπέρισης συμμετέχουν στα αντίστοιχα τοπικά, περιφερειακά και εθνικά πρωταθλήματα.  Αθλητικές εγκαταστάσεις έχει το Αθλητικό Κέντρο ΄΄Αντώνης Κεραμάρης΄΄ στο 6ο χιλιόμετρο Αλεξανδρούπολης Φερών, παραπλεύρως των δημοσίων ΚΤΕΟ και το Δημοτικό Στάδιο ΄΄Φώτης Κοσμάς΄΄. 

Στόχος του Ομίλου είναι η σταδιακή ανάπτυξη με αθλήματα νέα τα οποία ενώ είναι σημαντικά, απουσιάζουν από την ευρύτερη περιοχή της Θράκης. Τα γραφεία του Ομίλου στεγάζονται στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξανδρούπολης ΄΄Φώτης Κοσμάς΄΄ και στο, Αθλητικό Κέντρο ΄΄Αντώνης Κεραμάρης΄΄

Νομιμοποιητικά Έγγραφα Αθλητικού Ομίλου Θράκης

Ε.Π.Ο. - Α.Ο.Θ. Α.Μ.6418

Σ.Ε.Γ.Α.Σ. - Α.Ο.Θ. Α.Μ.2125

Εκτύπωση Email