• Μία Πόλη Μία Ομάδα - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

  Μία Πόλη Μία Ομάδα - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

  Αλεξανδρούπολη 10.08.2019

  Φίλες και φίλοι της ομάδας της «Αλεξανδρούπολης», σας ενημερώνουμε πως η ομάδα έχει καταθέσει και τυπικά την αίτηση στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, προκειμένου να συμμετάσχουμε και να εκπροσωπήσουμε την Πόλη και τον Νομό μας στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία.

  Διαβάστε περισσότερα
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

  Αλεξανδρούπολη 25/07.2019

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

  Ενόψει των νέων εξελίξεων και της πιθανότητας να συμμετέχει η ομάδα του ΑΛΕΞ στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία την προσεχή αγωνιστική περίοδο μετά από 20 περίπου χρόνια παρακαλούνται οι φίλοι του ΑΛΕΞ και γενικότερα οι φίλοι του ποδοσφαίρου να παραβρεθούν στην αίθουσα του επιμελητηρίου Έβρου, 3ος όροφος την 29η Ιουλίου 2019 και ώρα 19:30. 

  Διαβάστε περισσότερα
 • Σαφής και ξεκάθαρη η θέση από τον πρόεδρο του ομίλου μας : Η Αλεξανδρούπολη πρέπει να ανακτήσει την χαμένη αίγλη της στο ποδοσφαιρικό στερέωμα.

  Σαφής και ξεκάθαρη η θέση από τον πρόεδρο του ομίλου μας : Η Αλεξανδρούπολη πρέπει να ανακτήσει την χαμένη αίγλη της στο ποδοσφαιρικό στερέωμα.

  Η Αλεξανδρούπολη πρέπει να ανακτήσει την χαμένη αίγλη της στο ποδοσφαιρικό στερέωμα της χώρας μας. Οι αναμνήσεις των παλαιότερων και το όνειρο των νέων φιλάθλων για μία αξιοπρεπή ομάδα της πόλης πρέπει να υλοποιηθεί. Με όραμα, στρατηγικό σχεδιασμό, πολιτική βούληση και καθοδήγηση αυτές οι αναμνήσεις και όνειρα είναι υλοποιήσιμα. Παραδείγματα πολλά… Πλέον πρόσφατη και οικεία σε όλους μας είναι η σημερινή εικόνα των μικτών ομάδων της Ε.Π.Σ. Έβρου… Η υλοποίηση αυτού του σχεδιασμού θα έχει πολλαπλά και ουσιαστικά οφέλη για την πόλη μας και κυρίως για την οικονομία της.

  56533751 857890014555565 2495214229032796160 n

  Διαβάστε περισσότερα
 • Μη εφαρμογή του άρθρου 6 της υπ΄αριθμ. 46596/22.11.2004 Κοινής Υπουργικής Απόφασης, την παρ. 1 του άρθρου 8, κλπ του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) Επαγγελματικών και Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων.

  Μη εφαρμογή του άρθρου 6 της υπ΄αριθμ. 46596/22.11.2004 Κοινής Υπουργικής Απόφασης, την παρ. 1 του άρθρου 8, κλπ του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) Επαγγελματικών και Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων.

  Αλεξανδρούπολη 19.11.2018

  Αρ. Πρωτ.: 256

  Προς

  Δήμο Αλεξανδρούπολης

  Διεύθυνση Αθλητισμού, Τμήμα Αθλητισμού

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ν. Έβρου

  ΕΔ /ΕΠΣ ΈΒΡΟΥ

  Διαβάστε περισσότερα

Ανδρικό Ποδόσφαιρο

Ανδρικό Ποδόσφαιρο

Η αντρική ομάδα ποδοσφαίρου δημιουργήθηκε μετά την απορρόφηση της ιστορικής ομάδας του Α.Ο. Αλεξανδρούπολης (ΑΛΕΞ) έχει αναπτυξιακό τμήμα και συμμετέχει στο πρωτάθλημα. Αθλητικές εγκαταστάσεις έχει το Αθλητικό Κέντρο ΄΄Αντώνης Κεραμάρης΄΄ και το Δημοτικό Στάδιο ΄΄Φώτης Κοσμάς΄΄.

Περισσότερα...

Γυναικείο Ποδόσφαιρο

Γυναικείο Ποδόσφαιρο

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Αθλητικού Ομίλου Θράκης συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, ενώ τα τμήματα της ακαδημίας συμμετάσχουν στα αντίστοιχα τοπικά και περιφερειακά πρωταθλήματα, όπως και στο ευ αγωνίζεσθαι. Σήμερα το αθλητικό δυναμικό αριθμεί 60 αθλήτριες από 6 έως 35 ετών.

Περισσότερα...

Στίβος

Στίβος

Τα αγωνίσματα του στίβου είναι η παλαιότερη μορφή οργανωμένου αθλητισμού. Είναι συνδεδεμένα με τις πιο απλές φυσικές δραστηριότητες, όπως το τρέξιμο, τη ρίψη και το άλμα. Κάποια στιγμή πήραν τη μορφή αγωνίσματος και έγιναν αγωνίσματα αρχικά δρόμων και στη συνέχεια αλμάτων και ρίψεων.

Περισσότερα...

Cricket

Cricket

Το κρίκετ είναι ομαδικό άθλημα το οποίο διεξάγεται μεταξύ δύο ομάδων των έντεκα παικτών η κάθε μία, με ρόπαλα, μπάλα και φράχτες, σε υπαίθριο χορτάρινο αγωνιστικό χώρο ωοειδούς σχήματος, το κέντρο του οποίου φέρει ένα ορθογώνιο χώρο λωρίδα μήκους 20,12 μ. και πλάτους 3,05 μ.

Περισσότερα...

Badminton

Badminton

Το badminton είναι ένα Ολυμπιακό άθλημα, που παίζεται σε κλειστό χώρο με ρακέτα και φτερό. Είναι και ατομικό και ομαδικό σπορ, καθότι περιλαμβάνει τα εξής αγωνίσματα: απλό ανδρών, απλό γυναικών, διπλό ανδρών, διπλό γυναικών, αλλά και διπλό μεικτό (όπου ένας άντρας και μία γυναίκα είναι συμπαίκτες).

Περισσότερα...

Αναρρίχηση

Αναρρίχηση

Η ελεύθερη αναρρίχηση είναι η προώθηση σε κάθετη ή κεκλιμένη σκληρή επιφάνεια με τη χρήση ειδικών τεχνικών και κινήσεων.
Τα αναρριχητικά υλικά χρησιμοποιούνται μόνο για ασφάλεια και όχι για στήριξη.


Περισσότερα...