Α.Ε.Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ - K20 Α.Ο. Θράκης

Ο Όμιλος, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της ομάδος Κ20

, που θα απαρτίζεται από ηλικίες 15-20 ετών, με επωνυμία ΄΄Α.Ε.Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ – υπάρχων, ενεργό καταστατικό-, θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου. Είναι η συνέχεια της συνεργασίας Α.Ο. Θράκης & Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. στην ακαδημία ποδοσφαίρου και Προθάλαμος Στελέχωσης της Αντρικής Ομάδος του Α.Ο. Θράκης .

Γονείς και αθλητές που επιθυμούν να ενημερωθούν μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Υπεύθυνο Ανάπτυξης Ποδοσφαίρου του Ομίλου Πασχάλη Ζαπαρτίδη.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6948261503 και στο e-mail a.c.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.@Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Εκτύπωση Email