Μη εφαρμογή του άρθρου 6 της υπ΄αριθμ. 46596/22.11.2004 Κοινής Υπουργικής Απόφασης, την παρ. 1 του άρθρου 8, κλπ του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) Επαγγελματικών και Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων.

Αλεξανδρούπολη 19.11.2018

Αρ. Πρωτ.: 256

Προς

Δήμο Αλεξανδρούπολης

Διεύθυνση Αθλητισμού, Τμήμα Αθλητισμού

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ν. Έβρου

ΕΔ /ΕΠΣ ΈΒΡΟΥ

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Ο Αυγερινός Κυζιρίδης αναλαμβάνει γενικός αρχηγός στον Α.Ο. Θράκης/ΑΛΕΞ

Επιστρέφει στα γήπεδα της ΕΠΣ Έβρου και αναλαμβάνει γενικός αρχηγός ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομα του με τον ιστορικό ΑΛΕΞ και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α.Ο. ΘΡΑΚΗΣ-ΦΥΛΛΑΔΙΟ

Ανατρέποντας τα δεδομένα…!  Αυτό είναι το φυλλάδιο για τις Ακαδημίες και τα τμήματα της νέας χρονιάς. Γεια περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας...

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ - ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ο Α.Ο. Θράκης ανακοινώνει ότι στο εξής οι φίλαθλοι θα έχουν την δυνατότητα να προμηθεύονται τις συλλεκτικές κάρτες διαρκείας του Α.Ο. Θράκης.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο