Το άθλημα της τοξοβολίας στον Α.Ο. Θράκης

 Η εγγραφή έκλεισε
 
1
Κατηγορία
Αθλητικός Όμιλος Θράκης
Ημερομηνία
2016-10-31 00:00
Venue
Τρωάδος, Αλεξανδρούπολη 681 00, Ελλάδα
Τηλέφωνο
2551552544 - 6945221871
Email
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιστοσελίδα
Συννημένα

Την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το άθλημα της τοξοβολίας θα έχουν από τον Οκτώβριο οι φίλοι και φίλες του αθλήματος. Θα μπορούν να δοκιμάσουν τις ικανότητες και τις δεξιότητες τους στο άθλημα παίρνοντας μια πρώτη γεύση του νέου τμήματος που δημιουργεί ο Όμιλος μας.

Η τοξοβολία είναι ένα από τα λίγα σπορ που απευθύνονται σε όλους. Έχει πολλά είδη όπως σκοπευτική, πεδίου, κυνηγετική, έφιππη κλπ και μπορεί να καλύψει όλα τα γούστα.

Δεν χρειάζεται ειδικά σωματικά προσόντα και καθώς δεν απαιτεί έντονη σωματική καταπόνηση ασκείται σαν άθλημα ή σαν απλό χόμπι από χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Από 10 ετών έως και υπερήλικες - χωρίς όριο ηλικίας.

Αφορά και τα άτομα με ιδιαίτερες ικανότητες

Επικοινωνήστε με τον Όμιλο …

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα ενδιαφέροντος και άμεσα ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας - Πατήστε το πράσινο εικονίδιο «εγγραφή» που είναι στο επάνω δεξιό μέρος της σελίδας».

 
 

Όλες οι ημερομηνίες

  • 2016-10-31 00:00

Λίστα από Συμμετέχοντες

Αθλητισμός Όμιλος ΘράκηςΑθλητισμός Όμιλος Θράκης (1)
 

Υποστήριξη από iCagenda