• Στην αποστολή της Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων η αθλήτρια μας Ελένη Ματοσιάν.

  Στην αποστολή της Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων η αθλήτρια μας Ελένη Ματοσιάν.

  Η αθλήτρια της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου καλείται να συμμετάσχει σε επίσημη αποστολή της Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων Γυναικών.

  Διαβάστε περισσότερα
 • Κοπή πίτας και βραβεύσεις από τον «Αθλητικό Όμιλο Θράκης»

  Κοπή πίτας και βραβεύσεις από τον «Αθλητικό Όμιλο Θράκης»

  Την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου και ώρα 21:00 στο κατάστημα εστίασης ΄΄Οδός Ονείρων΄΄ ο Αθλητικός Όμιλος Θράκης πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας με την παρουσία δεκάδων αθλητών/αθλητριών, μελών και φίλων του Ομίλου.

  Διαβάστε περισσότερα
 • Δραστηριότητες πρώτου κύκλου Ακαδημιών AEK 2017-18

  Δραστηριότητες πρώτου κύκλου Ακαδημιών AEK 2017-18

  Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δραστηριότητες του Εκπαιδευτικού Προγράμματος του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ για τον 1ο κύκλο της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 (Σεπτέμβριος – Δεκέμβριος 2017).

  Διαβάστε περισσότερα
 • Καλά Χριστούγεννα ευτυχισμένο, χαρούμενο νέο έτος

  Καλά Χριστούγεννα ευτυχισμένο, χαρούμενο νέο έτος

  Καλά Χριστούγεννα ευτυχισμένο, χαρούμενο νέο έτος...

  Διαβάστε περισσότερα

Ανδρικό Ποδόσφαιρο

Ανδρικό Ποδόσφαιρο

Η αντρική ομάδα ποδοσφαίρου δημιουργήθηκε μετά την απορρόφηση της ιστορικής ομάδας του Α.Ο. Αλεξανδρούπολης (ΑΛΕΞ) έχει αναπτυξιακό τμήμα και συμμετέχει στο πρωτάθλημα. Αθλητικές εγκαταστάσεις έχει το Αθλητικό Κέντρο ΄΄Αντώνης Κεραμάρης΄΄ και το Δημοτικό Στάδιο ΄΄Φώτης Κοσμάς΄΄.

Περισσότερα...

Γυναικείο Ποδόσφαιρο

Γυναικείο Ποδόσφαιρο

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Αθλητικού Ομίλου Θράκης συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, ενώ τα τμήματα της ακαδημίας συμμετάσχουν στα αντίστοιχα τοπικά και περιφερειακά πρωταθλήματα, όπως και στο ευ αγωνίζεσθαι. Σήμερα το αθλητικό δυναμικό αριθμεί 60 αθλήτριες από 6 έως 35 ετών.

Περισσότερα...

Στίβος

Στίβος

Τα αγωνίσματα του στίβου είναι η παλαιότερη μορφή οργανωμένου αθλητισμού. Είναι συνδεδεμένα με τις πιο απλές φυσικές δραστηριότητες, όπως το τρέξιμο, τη ρίψη και το άλμα. Κάποια στιγμή πήραν τη μορφή αγωνίσματος και έγιναν αγωνίσματα αρχικά δρόμων και στη συνέχεια αλμάτων και ρίψεων.

Περισσότερα...

Cricket

Cricket

Το κρίκετ είναι ομαδικό άθλημα το οποίο διεξάγεται μεταξύ δύο ομάδων των έντεκα παικτών η κάθε μία, με ρόπαλα, μπάλα και φράχτες, σε υπαίθριο χορτάρινο αγωνιστικό χώρο ωοειδούς σχήματος, το κέντρο του οποίου φέρει ένα ορθογώνιο χώρο λωρίδα μήκους 20,12 μ. και πλάτους 3,05 μ.

Περισσότερα...

Badminton

Badminton

Το badminton είναι ένα Ολυμπιακό άθλημα, που παίζεται σε κλειστό χώρο με ρακέτα και φτερό. Είναι και ατομικό και ομαδικό σπορ, καθότι περιλαμβάνει τα εξής αγωνίσματα: απλό ανδρών, απλό γυναικών, διπλό ανδρών, διπλό γυναικών, αλλά και διπλό μεικτό (όπου ένας άντρας και μία γυναίκα είναι συμπαίκτες).

Περισσότερα...

Αναρρίχηση

Αναρρίχηση

Η ελεύθερη αναρρίχηση είναι η προώθηση σε κάθετη ή κεκλιμένη σκληρή επιφάνεια με τη χρήση ειδικών τεχνικών και κινήσεων.
Τα αναρριχητικά υλικά χρησιμοποιούνται μόνο για ασφάλεια και όχι για στήριξη.


Περισσότερα...