• Καλά Χριστούγεννα ευτυχισμένο, χαρούμενο νέο έτος

  Καλά Χριστούγεννα ευτυχισμένο, χαρούμενο νέο έτος

  Καλά Χριστούγεννα ευτυχισμένο, χαρούμενο νέο έτος...

  Διαβάστε περισσότερα
 • ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ Α.Ο. ΘΡΑΚΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΗΣ Α.Ε.Κ.

  ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ Α.Ο. ΘΡΑΚΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΗΣ Α.Ε.Κ.

  Σε μια επιτυχημένη συνεργασία προχώρησε ο Α.Ο. Θράκης ο οποίος ουσιαστικά ανεβάζει επίπεδο και δείχνει ότι κάνει βήματα προόδου και στα τμήματα ποδοσφαίρου (Ανδρών και Γυναικών).

  Διαβάστε περισσότερα
 • Δωρεά οκτώ προβολέων για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Α.Ο. Θράκης.

  Δωρεά οκτώ προβολέων για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Α.Ο. Θράκης.

  Μεταμορφώνονται οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Α.Ο. Θράκης ΄΄Αντώνης Κεραμάρης΄΄

  Διαβάστε περισσότερα
 • Πρωτάθλημα Β΄ Κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου - 1η Αγωνιστική

  Πρωτάθλημα Β΄ Κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου - 1η Αγωνιστική

Ανδρικό Ποδόσφαιρο

Ανδρικό Ποδόσφαιρο

Η αντρική ομάδα ποδοσφαίρου δημιουργήθηκε μετά την απορρόφηση της ιστορικής ομάδας του Α.Ο. Αλεξανδρούπολης (ΑΛΕΞ) έχει αναπτυξιακό τμήμα και συμμετέχει στο πρωτάθλημα. Αθλητικές εγκαταστάσεις έχει το Αθλητικό Κέντρο ΄΄Αντώνης Κεραμάρης΄΄ και το Δημοτικό Στάδιο ΄΄Φώτης Κοσμάς΄΄.

Περισσότερα...

Γυναικείο Ποδόσφαιρο

Γυναικείο Ποδόσφαιρο

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Αθλητικού Ομίλου Θράκης συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, ενώ τα τμήματα της ακαδημίας συμμετάσχουν στα αντίστοιχα τοπικά και περιφερειακά πρωταθλήματα, όπως και στο ευ αγωνίζεσθαι. Σήμερα το αθλητικό δυναμικό αριθμεί 60 αθλήτριες από 6 έως 35 ετών.

Περισσότερα...

Στίβος

Στίβος

Τα αγωνίσματα του στίβου είναι η παλαιότερη μορφή οργανωμένου αθλητισμού. Είναι συνδεδεμένα με τις πιο απλές φυσικές δραστηριότητες, όπως το τρέξιμο, τη ρίψη και το άλμα. Κάποια στιγμή πήραν τη μορφή αγωνίσματος και έγιναν αγωνίσματα αρχικά δρόμων και στη συνέχεια αλμάτων και ρίψεων.

Περισσότερα...

Cricket

Cricket

Το κρίκετ είναι ομαδικό άθλημα το οποίο διεξάγεται μεταξύ δύο ομάδων των έντεκα παικτών η κάθε μία, με ρόπαλα, μπάλα και φράχτες, σε υπαίθριο χορτάρινο αγωνιστικό χώρο ωοειδούς σχήματος, το κέντρο του οποίου φέρει ένα ορθογώνιο χώρο λωρίδα μήκους 20,12 μ. και πλάτους 3,05 μ.

Περισσότερα...

Badminton

Badminton

Το badminton είναι ένα Ολυμπιακό άθλημα, που παίζεται σε κλειστό χώρο με ρακέτα και φτερό. Είναι και ατομικό και ομαδικό σπορ, καθότι περιλαμβάνει τα εξής αγωνίσματα: απλό ανδρών, απλό γυναικών, διπλό ανδρών, διπλό γυναικών, αλλά και διπλό μεικτό (όπου ένας άντρας και μία γυναίκα είναι συμπαίκτες).

Περισσότερα...

Αναρρίχηση

Αναρρίχηση

Η ελεύθερη αναρρίχηση είναι η προώθηση σε κάθετη ή κεκλιμένη σκληρή επιφάνεια με τη χρήση ειδικών τεχνικών και κινήσεων.
Τα αναρριχητικά υλικά χρησιμοποιούνται μόνο για ασφάλεια και όχι για στήριξη.


Περισσότερα...