• Μη εφαρμογή του άρθρου 6 της υπ΄αριθμ. 46596/22.11.2004 Κοινής Υπουργικής Απόφασης, την παρ. 1 του άρθρου 8, κλπ του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) Επαγγελματικών και Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων.

  Μη εφαρμογή του άρθρου 6 της υπ΄αριθμ. 46596/22.11.2004 Κοινής Υπουργικής Απόφασης, την παρ. 1 του άρθρου 8, κλπ του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) Επαγγελματικών και Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων.

  Αλεξανδρούπολη 19.11.2018

  Αρ. Πρωτ.: 256

  Προς

  Δήμο Αλεξανδρούπολης

  Διεύθυνση Αθλητισμού, Τμήμα Αθλητισμού

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ν. Έβρου

  ΕΔ /ΕΠΣ ΈΒΡΟΥ

  Διαβάστε περισσότερα
 • Συνεργασία με την Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης «ΑΡΣΙΣ»

  Συνεργασία με την Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης «ΑΡΣΙΣ»

  Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνεργασία μας με την Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης «ΑΡΣΙΣ»

  Διαβάστε περισσότερα
 • Ο Αυγερινός Κυζιρίδης αναλαμβάνει γενικός αρχηγός στον Α.Ο. Θράκης/ΑΛΕΞ

  Ο Αυγερινός Κυζιρίδης αναλαμβάνει γενικός αρχηγός στον Α.Ο. Θράκης/ΑΛΕΞ

  Επιστρέφει στα γήπεδα της ΕΠΣ Έβρου και αναλαμβάνει γενικός αρχηγός ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομα του με τον ιστορικό ΑΛΕΞ και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

  Διαβάστε περισσότερα
 • ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α.Ο. ΘΡΑΚΗΣ-ΦΥΛΛΑΔΙΟ

  ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α.Ο. ΘΡΑΚΗΣ-ΦΥΛΛΑΔΙΟ

  Ανατρέποντας τα δεδομένα…!  Αυτό είναι το φυλλάδιο για τις Ακαδημίες και τα τμήματα της νέας χρονιάς. Γεια περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας...

  Διαβάστε περισσότερα

Ανδρικό Ποδόσφαιρο

Ανδρικό Ποδόσφαιρο

Η αντρική ομάδα ποδοσφαίρου δημιουργήθηκε μετά την απορρόφηση της ιστορικής ομάδας του Α.Ο. Αλεξανδρούπολης (ΑΛΕΞ) έχει αναπτυξιακό τμήμα και συμμετέχει στο πρωτάθλημα. Αθλητικές εγκαταστάσεις έχει το Αθλητικό Κέντρο ΄΄Αντώνης Κεραμάρης΄΄ και το Δημοτικό Στάδιο ΄΄Φώτης Κοσμάς΄΄.

Περισσότερα...

Γυναικείο Ποδόσφαιρο

Γυναικείο Ποδόσφαιρο

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Αθλητικού Ομίλου Θράκης συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, ενώ τα τμήματα της ακαδημίας συμμετάσχουν στα αντίστοιχα τοπικά και περιφερειακά πρωταθλήματα, όπως και στο ευ αγωνίζεσθαι. Σήμερα το αθλητικό δυναμικό αριθμεί 60 αθλήτριες από 6 έως 35 ετών.

Περισσότερα...

Στίβος

Στίβος

Τα αγωνίσματα του στίβου είναι η παλαιότερη μορφή οργανωμένου αθλητισμού. Είναι συνδεδεμένα με τις πιο απλές φυσικές δραστηριότητες, όπως το τρέξιμο, τη ρίψη και το άλμα. Κάποια στιγμή πήραν τη μορφή αγωνίσματος και έγιναν αγωνίσματα αρχικά δρόμων και στη συνέχεια αλμάτων και ρίψεων.

Περισσότερα...

Cricket

Cricket

Το κρίκετ είναι ομαδικό άθλημα το οποίο διεξάγεται μεταξύ δύο ομάδων των έντεκα παικτών η κάθε μία, με ρόπαλα, μπάλα και φράχτες, σε υπαίθριο χορτάρινο αγωνιστικό χώρο ωοειδούς σχήματος, το κέντρο του οποίου φέρει ένα ορθογώνιο χώρο λωρίδα μήκους 20,12 μ. και πλάτους 3,05 μ.

Περισσότερα...

Badminton

Badminton

Το badminton είναι ένα Ολυμπιακό άθλημα, που παίζεται σε κλειστό χώρο με ρακέτα και φτερό. Είναι και ατομικό και ομαδικό σπορ, καθότι περιλαμβάνει τα εξής αγωνίσματα: απλό ανδρών, απλό γυναικών, διπλό ανδρών, διπλό γυναικών, αλλά και διπλό μεικτό (όπου ένας άντρας και μία γυναίκα είναι συμπαίκτες).

Περισσότερα...

Αναρρίχηση

Αναρρίχηση

Η ελεύθερη αναρρίχηση είναι η προώθηση σε κάθετη ή κεκλιμένη σκληρή επιφάνεια με τη χρήση ειδικών τεχνικών και κινήσεων.
Τα αναρριχητικά υλικά χρησιμοποιούνται μόνο για ασφάλεια και όχι για στήριξη.


Περισσότερα...